Arskan koti

Moro, terve, hei – tervetuloa meille!

Mää asun täällä.  Täällä mä voin heittää jalat pöydälle ja röhvätä rauhassa mun punkassa. Ja mun ovikyltissä siis lukee Arska Ahertaja.

Mutta tulkaa ny sisälle. Tässä on mun keittiöni ja siellä mä laitan kuumaa kaakaoo, plättyjä ja … enpäs sanokaan. Mää taidankin joskus vielä keksiä semmosen arvausleikin, että saatte arvuutella mun lempparimuonaa.

Niin, ja sitten on mun olohuone ja leikkihuone ja makuuhuone, jossa mää kuorsaan sitten joka ilta kello 22. Mulla on kivat naapurit, niitten kanssa me pihalla aina jutellaan. Ja mä saan ulkoiluttaa joskus naapurin Gunnaria, se on semmonen buldoggi. Makee tallaaja.

Mulla on kissa, sen nimi on Molli, kun se naukuu vähän semmosella matalalla äänellä… varsinkin kun se näkee Gunnarin menevän ohi. Molli on mun kaveri, se nukkuu mun huoneessa nojatuolissa ja varmaan kuorsaa yhtä kovaa ku määkin. Sen herkkuja on muuten silakat, niitä se vetäsee ku imuri menemään. Sitte se käy vääntää tortut kukkapenkkiin, se lannottaa, niin mun ei tartte.

Molli saattaa mua joskus, kun haen mun toisen naapurin, Hilma-mummun, kauppatavaroita lähikaupasta.

No nyt mä lopetan tän selityksen, mä kirjotan joskus lisää, ja säkin voit heittää mua postilla, jos vaikka haluut kysyy jotain mitä mä en vielä muistanu kertoo.

Että tsau ja muista pestä hampaat, vaihtaa puhtaat sukat, fillaroida varovasti ja jätä paha tuuli vaatekaapin ylimmäisen hyllyn vaatepinon taakse. Siellä se on tallessa ja löytyy sitte jos joskus sitä tarttee!

Jos sulla on Arskalle asiaa, lähetä mailia osoitteeseen arska.meitinfoge@gmail.com